Fosta noră a lui Măgureanu, informaţie-cheie despre denunţurile de la DNA 

Fosta noră a lui Măgureanu, informaţie-cheie despre denunţurile de la DNA 

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu (fost şef SRI), s-a prezentat marţi din nou la DNA, pentru a da declaraţii în urma numeroaselor denunuri depuse în ultimele două săptămâni. La ieşire, aceasta a făcut o precizare importantă: faptele denunţate erau deja anchetate, nu au au determinat deschiderea unor dosare noi.

Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10.000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
„Eu le-am spus ceea ce ştiu. Dânşii trag concuziile. Dosarele există de mai mult timp şi sunt urmate de declaraţii ale martorilor. Nu vreau să ducem în derizoiu lucruri cu adevărat importante. Eu am încredere în această instituţie. Eu am spus ceea ce ştiu eu. Ce se întâmplă în presă a luat o turnură de cancan. Domnul Capatos are mare concurenţă”, a declarat Alina Petre.

Fosta noră a lui Măgureanu susţine că acea cunoştinţă despre faptele denunţate încă înainte să divorţeze de fiul fostului şef SRI, dar nu putea spune nimic, pentru că era controlată strict. După divorţ, s-a hototărât să vorbească. „Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau de complicitate”, a mai precizat Alina Petre.

Articol preluat integral de pe StiripeSurse.ro

Vezi Sursă: Fosta noră a lui Măgureanu, informaţie-cheie despre denunţurile de la DNA – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.