HAOS la Capitoliu: Focuri de armă în sediul Congresului Statelor Unite. Un poliţist a fost rănit în atacul armat, iar autorul atacului a fost aresta

HAOS la Capitoliu: Focuri de armă în sediul Congresului Statelor Unite. Un poliţist a fost rănit în atacul armat, iar autorul atacului a fost aresta

Focuri de armă au fost auzite, luni după-amiază, în Centrul de vizitare de la Capitoliu, sediul Congresului Statelor Unite. Un poliţist a fost rănit în incidentul armat, iar autorul atacului a fost arestat, anunţă surse citate de agenţia Associated Press.
HAOS la Capitoliu: Focuri de armă în sediul Congresului Statelor Unite. Un poliţist a fost rănit în atacul armat, iar autorul atacului a fost arestat .
Focuri de armă în sediul Congresului Statelor Unite. Un poliţist a fost rănit în atacul armat, iar autorul atacului a fost arestat
Un funcţionar din cadrul Senatului SUA a confirmat, pentru Wall Street Journal, că autorul atacului armat a fost arestat.

Potrivit surselor citate, un agent al Poliţiei Capitoliului a fost rănit în schimbul de focuri cu atacatorul, dar starea poliţistului nu este gravă.

Presupusul autor al atacului armat a fost arestat preventiv.

Conform agenţiei AP, şi autorul atacului armat a fost rănit în schimburile de focuri, fiind transportat spre spital. Nu există informaţii despre gravitatea rănilor agresorului.

Focuri de armă automată au fost auzite, luni după-amiază, în Centrul de vizitare de la Capitoliu, sediul Congresului Statelor Unite, afirmă surse citate de presa americană.

În contextul incidentului, sediul Congresului Statelor Unite şi Casa Albă, sediul Preşedinţiei, au fost închise.

Angajaţii celor două instituţii au primit recomandarea de a rămâne în birouri până la restabilirea securităţii.

Articol preluat integral de pe Mediafax.ro

Sursă articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.