Inverviu | Marius Bălașa despre relația cu presa locală și Emil Moț.

Inverviu | Marius Bălașa despre relația cu presa locală și Emil Moț.

Într-un interviu acordat pentru publicația Societatea. INFO, Marius Bălașa, candidatul PNL pentru Primăria Slatina a vorbit deschis despre contracandidatul său, Emil Moț, candidatul desemnat din partea PSD în cursa electorală pentru Primăria Slatina, dar și despre relația pe care acesta o are cu mass-media locală.

Despre relația cu presa locală, Marius Bălașa a ținut să menționeze faptul că, din păcate nu este o relație grozavă, cel puțin nu așa cum și-ar fi dorit să fie, dar că își dorește ca acest aspect să se schimbe și că depune eforturi pentru îmbunătățirea acestei situații.

”La Slatina avem câțiva jurnaliști foarte buni, oameni profesioniști care pot promova un jurnalism de calitate. Este suficient să arunci o privire peste articolele din ziarele locale pentru a înțelege ceea ce se întâmplă. Îmi pare nespus de rău că s-a ajuns în această situație, iar cei care au de pierdut, din păcate, vor fi locuitorii orașului nostru. Sunt un om care încurajează valorile statului de drept, iar libera exprimare este, în cazul mijloacelor de informare în masă, doar unul dintre pilonii de bază ai democrației . Chiar dacă este o lege nescrisă, Presa este și va rămâne a IV-a putere în stat, motiv pentru care trebuie să fie cât mai obiectivă pentru a-și pune în valoare însăși propria existență, prin clădirea unui mediu social bine informat ,lipsit de vicii , dar și matur în același timp. Nu doar Slatina, ci și întreaga țară, are nevoie de instituții solide, bine înrădacinate în fundații sănătoase pentru a determina o democrație funcțională.”

Întrebat despre Emil Moț, candidatul PSD la Primăria Slatina, Marius Bălașa a declarat:

”Emil Moț poate fi bătut în ciuda faptului că are în spate un aparat de partid cu o experiența mare atunci când vine vorba despre alegerile electorale. Din păcate pentru el, este susținut de către o echipă care, în marea ei majoritate, este implicată, fie în scandaluri de corupție pentru care există dosare în curs la DNA, fie împotriva cărora procurorii au demarat începerea urmăririi penale pentru diverse fapte penale.”

Candidatul liberal pentru Primăria Slatina, Marius Bălașa, a mai declarat printre altele faptul că în continuare se va ocupa de agenda pentru luna premergătoare alegerilor locale, când va duce o campanie interactivă de informare și colaborare cu locuitorii Slatinei , în baza căreia vor fi stabilite proiectele care au întâietate, în funcție de deciziile acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.